Lær mere om Løbesedlen.dk

Vi har skabt Løbesedlen med henblik på at gøre formidlingen i lokalområder enkel. Det er vores ønske at samle lokalområder.

Med Løbesedlen.dk muliggøre vi at alle kan være med til at tilbyde, søge eller finde hjælp i deres lokalområde. Vi har altid støtter tankerne omkring deleøkonomien for at udnytte de lokale ressourcer bedre. I et lokaltområde findes der alt du har brug – du ved det bare ikke, og samtidig er det lige ved siden af.

Vi vil gøre deling mere tilgængelig mellem alle i dit lokalområde ved at tilbyde en åben og gratis platform, som kan benyttes af alle med blot en e-mail adresse.

Vi vil gøre lokal formidling digital og effektiv.

Vores mission

“I 2012 faldt de første tanker til Løbesedlen, med tanken om en lokal og digital opslagstavle. Selve ideen til Løbesedlen opstod, da jeg faldt over disse opslag der hang på træer og lygtepæle i mit lokalområde. Og så synes jeg at dette måtte kunne gøres bedre med som følge af min interesse for teknologi. Jeg har siden starten, flere gange startet forfra – eftersom jeg har måtte erfare at man ikke har været helt klar til det som vi i dag kategorisere som deleøkonomien.”