Ofte stillede spørgsmål

Du kan her finde svar på de mest ofte stillede spørgsmål.

 • Hvordan opretter jeg et opslag?

  Vælg “Opret opslag” og følg anvisningerne for at oprette et opslag. Det vil blive offentligtgjort umiddelbar efter du har oprettet det.

 • Hvordan kontakter jeg en opslagsforfatter?

  Du kan på alle opslag vælge at “Tag kontakt”  hvor du vil kunne skrive en besked til opslagsforfatteren. Så vil der blive sendt en e-mail til opslagsforfatteren med dine oplysninger.

 • Hvordan sletter jeg et opslag?

  Alle opslag bliver automatisk slettet efter 60 dage. Det vil også være muligt at slette det via et link i din bekræftelsesmail.

 • Hvad skal I bruge mine oplsyninger til?

  Vi bruger dine oplysninger til at 1) validere opslag 2) at du kan blive kontaktet af andre besøgende med interesse i dit opslag. Bemærk, dine oplysninger er ikke offentlige tilgængelige og du vil kontaktet af vores system med alle henvendelser.

 • Vi vil gerne reklamere for en lokal begivenhed

  Vores platform er bygget på lokalområder, med formålet at formidle kontakten i lokalområderne. Du er derfor velkommen til at oprette et opslag som en åben invitation til eksempelvis loppemarked, fælles løb og andre lokale initativer.

Hvis du fortsat ikke kan finde svar på dit spørgsmål her, så skriv gerne til os på kontakt@lobesedlen.dk eller via Messenger.